d
c

Dubai, here I come!

Bildet er lånt av amazon.co.uk

Dette er lesestoffet mitt for tiden. Om under en uke drar jeg til Dubai for å ta et cruise rundt i Emiratene. Jeg gleder meg som et barn allerede! Jeg har aldri vært i denne delen av verden før – bortsett fra en ukes badeferie i Sinai da været var så kaldt at vi måtte bruke badehåndkleet som teppe for å holde varmen – og gleder meg utrolig til å oppleve en så eksotisk og annerledes kultur.

Som jeg har nevnt elsker jeg å reise og møte nye kulturer, og Midtøsten kan virkelig bli et kultursjokk, i positiv betydning. Det siste cruiset jeg var på besøkte de greske øyer, Italia og Dubrovnik, så overgangen blir stor! Men rederiet er det samme – Costa Cruises – så komforten og maten om bord blir nok bra. Værvarselet lover 26-30 grader og delvis overskyet = perfekt vær for sightseeing. Må bare huske solbrillene…

@tallgirlsfashion