d
c

Nye forsetter

Vakre steiner i Lerwick, Shetland

Vanligvis har jeg ingen nyttårsforsett, men i år tror jeg et par punkter er på sin plass. Here we go:

  • Komme i gang med bloggen min
  • Trene regelmessig
  • Fikse leiligheten
  • Finne meg en mann
  • Reise like mye som i fjor

Punkt en er allerede i gang, kan man si! Jeg må bare finne ut hvordan jeg kan ta bedre bilder av dagens antrekk og få spredt ordet om at bloggen min finnes.

Ang. trening så var jeg tidligere veldig aktiv med jogging og egentrening på helsestudio. De siste årene har treningen derimot vært veldig uregelmessig eller regelrett fraværende. Nå er det på tide å stramme opp rumpa og få kondisen tilbake! Jeg begynte bra denne uken, så få vi håper at fortsettelsen blir like god.

Det tredje nyttårsforsettet er om leiligheten min. Jeg har bodd her i vel to år nå og trives kjempegodt. Problemet er bare at med et par enkle og ett kjempestort grep hadde leiligheten blitt helt perfekt! Oppussingen har blitt utsatt fra sesong til sesong – eller var det feriepenger til feriepenger? – men i år skal jeg endelig få fingen ut. Begge soverommene skal få ny tapet, maling, nytt golv og nye klesskap. Tenk å endelig får oversikt i jungelen av klær! Jeg drømmer meg bort allerede… Når soverommene er på plass er badet neste punkt på listen. Dersom det er penger igjen…

Mannepunktet på listen trenger vel ikke videre forklaring. Jeg vil ikke lenger være singel. Dermed basta. En kløktig strategi må klekkes ut og initieres. Mulige møtepunkter må evalueres. Legger må barberes og øyenskygge legges. Følg med på fortsettelsen!

Reising er det siste, men langt fra det minst viktige punktet på listen og jeg må si at i 2009 var jeg skikkelig heldig på dette området! Jeg har faktisk kommet ut av tellingen på hvor mange flotte steder jeg fikk oppleve, men kan nevne Botswana, Berlin, Baskerland, Hellas, Edinburgh, Venezia, Russland, Færøyene, Shetland og Orkenøyene. Jeg håper inderlig at jeg er like heldig i 2010, for reising er min store lidenskap. To ferieturer er allerede bestilt, så da har jeg bare… 7-8 igjen?!?

@tallgirlsfashion