d
c

Ready, steady, go

Bildet er lånt fra etapley.com

Endelig er jeg pakket og klar for turen til Dubai!

Jeg er våken midt på natten fordi jeg skulle ta meg en liten lur på sofaen før jeg pakket ferdig og våkne helt forvirret fem timer senere. Ikke visste jeg at jeg var så trøtt… Og nå er jeg lys våken, så jeg kommer vel ikke til å bli trøtt igjen før jeg skal gå på jobb.

Som vanlig har jeg tatt med meg mer enn jeg trenger. Jeg er glad kofferten min ikke er større, ellers hadde jeg tatt med enda mer og ikke klart å løfte den!

Når jeg er borte skal jeg prøve å ta bilder av både arabernes og cruisepassasjernes mote. Regn med både jalabaer og bling – det er utrolig hva enkelte italiener tar på seg i 30 graders varme! I tillegg kommer selvsagt bilder fra alle stedene jeg skal besøke.

@tallgirlsfashion